donderdag 20 juni 2013

Winterpret

Hallo allemaal,
Vandaag weer foto's van een fotoboekje wat ik heb gemaakt. Het is een winterboekje gemaakt met papier van Bo Bunny. Zoals eerder al verteld wonen mijn ouders in Zwitserland. Dus hebben we volop foto's van winter momenten. Ik vond het leuk deze te bundelen in een thema boekje.
2 opmerkingen:

  1. Prachtig fotoboekje heb je gemaakt, met zoveel mooie details, ik blijf er naar kijken, geweldig gedaan. Ik heb nog een vraag kun je ook nog je woord vertificatie uitzetten, nu komt er in beeld als je wilt reageren bewijs dat je geen robot bent. Dan moet degene die jouw blog bezoekt een code die vaak slecht is te lezen invullen voordat je de reactie kan versturen. En omdat er best veel tijd in gaat zitten om op de blogs te reageren, houdt dit heel erg op. Als je niet weet hoe dit moet, mag je me best een mailtje sturen dan leg ik het even uit.

    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb je mooi gemaakt Eline, leuk is het kraft met het blauw. Daar kan je hele mooie foto's maken in Zwitserland. Ik sluit me bij de opmerking van Gerie aan het is heel lastig als je steeds een code moet invoeren, probeer het maar eens uit te zetten anders gil je maar even. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen